קורות עוגת גבינת פירורים - מפוררת מידי


בעקבות כל הכישרונות הקולינריים שיש לי בעבודה - החלטתי לנסות את מזלי ולעשות עוגה פשוטה - עוגת גבינה עם פירורים.

החלטתי לעשות שכבת בצק ומעלה למרוח את מלית הגבינה שעליה אני מפזרת פירורים משכבת הבצק האפוי. עקבתי כמעט שלב אחרי שלב – כשבטעות שמתי מרכיב מסוים לא לפי הסדר – אבל חשבתי שזה לא ממש ישפיע – הו הטעות המרה של החשיבה שלי.
מה שקרה אחרי שעתיים של הכנת הבצק והכנת המלית זה – הבצק הפך להיות פירור אחד גדול – אפילו לפני שמרחתי את המלית הוא התפרק ברגע שהוצאתי אותו מהתבנית – זה היה נורא ואיום – עכשיו כשאוכלים את העוגה יש לזה טעם של עוגה מפוררת מאוד ומלית מדהימה של גבינה. הוו הכשלון. בגיל הצנוע של כמעט 22... אני חייבת להודות שאני לא מצליחה לא לבשל ולא לאפות.


Comments